Nemzetgazdasági Minisztérium

 

Bőcs Község Honlapja

Hírek
Képgalériák
Intézmények
Letöltések stb.
Bőcs Község hírei RSS csatornánBőcs Község a Facebookon

Magyar Falu



2021.02.26. 15:00
Lakosságot érintő információk
Bőcs Községi Önkormányzat
A tüdőszűrésről, Kormányablak busz, Takarék mobil bankfiók, NAV adóbevallásról és a Faluház jelenlegi szolgáltatásairól információk.
Tüdőszűrés:

A veszélyhelyzet miatt nem tudni, hogy mikor lesz lehetőség a mobil tüdőszűrésre, akinek szüksége van tüdőszűrésre, azt Miskolcon a Semmelweis tagkórházban előzetes időpont egyeztetést követően igénybe veheti. Időpontot kérni a 46/555-665 telefonszámon lehet.

Kormányablak busz:

2020. november 11-től határozatlan ideig szünetel a „kormányablakbuszok” ügyfélfogadása. A kormányablakok viszont időpontfoglalással fogadják az ügyfeleket jelenleg ügyfélkapus regisztráció nélkül is (kivételt képeznek a gépjárművel kapcsolatos ügyek, ezek intézéséhez ügyfélkapus bejelentkezés szükséges) https://idopontfoglalo.kh.gov.hu/bejelentkezes linken lehet időpontot foglalni megye, okmányiroda, ügykör, majd adatok megadásával, a név mellett feltétlenül szükséges egy aktív e-mail cím megadása és egy telefonszám. A megadott e-mail címre fog érkezni a kért időpontról a visszaigazolás.

Takarék mobil bankfiók:

Változatlanul hétfői napokon 13 órától 15 óráig várja az ügyfeleket a Faluház bejárata előtt.

NAV adóbevallás:

Akinek még nincs ügyfélkapuja március 16-ig többféle módon is kérheti a NAV-tól az adóbevallás tervezetét pl. levélben vagy telefonon a 1819-es hívószámon.

Faluház

A Faluház kormányrendelet alapján zárva tart, azonban csengetésre az ajtóig kimegyünk és továbbra is segítjük a lakosságot a teljesség igénye nélkül az alábbiakkal: fénymásolás, scannelés, email küldés, önéletrajzírás, feltöltő kártyás sim kártyák éves adategyeztetése, e-mail cím létrehozása, időpontfoglalás okmányirodába, regisztráció a koronavírus elleni oltásra, könyvtári könyvek kölcsönzése telefonos egyeztetést követően.

előzőhír archívumkövetkező



Copyright © 2005 Bőcs Község Önkormányzat | Minden jog fenntartva. | Design: Sitebuilding.hu - Honlap készítés | impresszum | email | admin | Bőcs Község honlapja